Aan­mel­den

Intakeformulier ouder

Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de intake vinden we het fijn vooraf alvast wat informatie te hebben. Het kan voor jezelf ook een goede voorbereiding zijn. We vinden het prettig als je onderstaand formulier wilt invullen. Voel je vrij de informatie te geven die je nu alvast wilt delen. Natuurlijk komen deze onderwerpen ook tijdens de intake aan de orde.

Wil je liever eerst overleggen of MINDCARE het juiste adres is, dan kan je ook eerst een telefonische afspraak plannen via 06-45182448.

Verwijzing

Voordat we jullie uitnodigen voor een intakegesprek, hebben we een verwijzing van je huisarts of de gemeente nodig. Je mag jouw gemeente (CJG / wijkteam) of huisarts hier zelf om vragen. Zodra we deze ontvangen hebben zullen wij een intakegesprek plannen.

Intake

Bij MINDCARE proberen we je zo snel mogelijk te helpen. Het wachten op de intake duurt het langst. Als deze eenmaal is geweest starten we zo snel mogelijk. De meeste behandelingen kunnen na de intakefase direct starten. Het intakegesprek plannen we bij voorkeur met beide ouders/verzorgers en het kind samen. Tijdens dit gesprek splitsen we vaak even op zodat we een deel apart met het kind en apart met ouders kunnen spreken.

Gegevens van de aangemelde cliënt

Gegevens van de ouder/verzorger die invult

Gegevens van de andere ouder/verzorger

Omschrijving van de situatie

Belangrijk om te weten

Wanneer er sprake is van één van de volgende zaken is het belangrijk voor ons om te weten. Vandaar dat wij deze goed uitvragen.